ZorgJobOntbijt bij Thuiszorg Familiezorg op 26 november

Patrick Demarest

22/11/2022
Bedrijf

Op zaterdag 26 november organiseert Thuiszorg Familiezorg een ZorgJobOntbijt in haar regiohuis in de Sint-Rembertlaan 20 in Torhout. Bij een kopje koffie en een ontbijtkoek krijg je alle info over de vacatures, de opleidingen en het vrijwilligerswerk.

“Veel mensen verlangen naar een werksituatie waarin ze zich erkend en gewaardeerd weten, rechtstreeks bijdragen tot het geluk van anderen, hun ervaringen kunnen delen en waarin een beroep gedaan wordt op hun medeverantwoordelijkheid en initiatief”, stelt Emily Deroo, regionaal diensthoofd van Thuiszorg Familiezorg - regio Torhout. “Deze behoeften sluiten naadloos aan bij een opdracht binnen onze dienst. Evenwaardigheid en verbindende communicatie staan bij ons centraal. En in de thuiszorg beteken je echt iets voor anderen.”

Een rits vacatures

"Op zaterdag 26 november  organiseren we een ZorgJobOntbijt in ons regiohuis in de Sint-Rembertlaan 20 in Torhout. Bij een kopje koffie en een ontbijtkoek krijg je alle info over:

  • onze vacatures van verzorgende/zorgkundige, huishoudhulp, thuiszorgverantwoordelijke, medewerker administratie en onthaal
  • onze opleiding tot verzorgende/zorgkundige
  • of over vrijwilligerswerk.


Geïnteresseerden zijn van harte welkom tussen 8.30 en 11 uur. Inschrijven kan via www.familiezorg-wvl.be of via tel. 050 21 41 82."