Winterse Wandeling bij SOMM

Jenka Watteny

26/12/2022
sport

SOMM organiseert opnieuw een Winterse Wandeling, op de traditionele datum, 28 december. Het vertrek is voorzien om 19 uur aan feestzaal De Turfhauwe, Kasteelstraat 69 in Lichtervelde. 

Johan Vandenbussche: "De voorbije jaren zijn verschillende tradities even in de kast gebleven omwille van corona. Dat was ook het geval met de Winterse Wandeling. Dit jaar wordt dus opnieuw aangeknoopt met die traditie. Het opzet blijft hetzelfde: een wandeling door landelijk Lichtervelde dat ’s avonds een andere sfeer uitstraalt, gezellig samenzijn met familie, vrienden, kennissen, even bijbabbelen, een frisse neus halen na de feesten. Dit jaar verkennen we het Lichterveldse Veld."

Soep en appelsap

De wandeling is geanimeerd, op een tussenstop wordt soep en appelsap voorzien. Een deel van de wandeling gaat langs onverharde, trage wegen. Het is aangeraden naargelang de weersomstandigheden gepast schoeisel te voorzien. En omdat het avond is zijn een zaklamp en een fluohesje aangeraden voor de veiligheid en zichtbaarheid. De tocht is ongeveer 6 km lang en is toegankelijk voor rolstoel- en kinderwagens.

Praktisch

De wandeling start en eindigt in feestzaal De Turfhauwe, Kasteelstraat 69 in Lichtervelde. Vertrek om 19 uur. Deelnemen kan aan de symbolische prijs van 1 € per persoon, ter plaatse te betalen.

Contact : Johan Vandenbussche – jvandenbussche4@hotmail.com  - 0478 21 27 31