Winnaars fotozoektocht gekend

Jenka Watteny

03/10/2023
horeca/toerisme

Tijdens de maanden juli, augustus en september organiseerde het gemeentebestuur, dit jaar in samenwerking met Fotoclub Lidiac en Tuinhier naar aanleiding van hun 50 jaar bestaan, een fotozoektocht in en rond de gemeente. Er werd zowel een wandel- als fietszoektocht georganiseerd. Deze editie werd opnieuw een succes met in totaal 885 ingediende antwoordformulieren.


De winnaar bij de fietszoektocht is Geert Crombez en bij de wandelzoektocht Martine Van Wulpen. Zij ontvangen elk een hoofdprijs: een pakket Kadobonnen t.w.v. 100 euro, twee vrijkaarten voor de diashow van Lidiac en één abonnement voor Tuinhier. Naast de hoofdprijs waren er nog 10 nevenprijzen te winnen voor de mensen die het dichtst bij het antwoord van de schiftingsvraag zaten. Zij ontvangen elk een pakket Kadobonnen t.w.v. € 20 en een vrijkaart voor de diashow van Lidiac.

Losse prijzen

Daarnaast werden per zoektocht uit alle deelnemers, vijf namen getrokken die een fietstas ontvangen en werd er één abonnement van Tuinhier verloot.

Winnen een abonnement van Tuinhier: Astrid Lescouhier, Tine Willem.

Winnen een fietstas: Rudi Serruys, Nicky Berghman, Amber Filez, Bart Goddyn, Sarah Baert, Christiane Vermeersch, Willem Naert, Johanna Deseck, Lio Debaeke, Luc De Clerck.