(Foto: Whiskypedia8810)
Net zoals de voorgaande editie in 2019 worden er twee master classes georganiseerd.
Op de eerste tasting wordt Islay verkend met Michiel en Mireille van de Oostendse whiskybar 'The Green Man'. Op deze tasting worden vier Islay whisky's geproefd. Deze tasting "Rondje Islay" gaat door van 13.30 uur tot 14.30 uur.
De tweede tasting is een samenwerking tussen het eigen food pairing team en Bert Bruyneel (gekend van o.a. Asta Morris). De vier whisky's en evenveel hapjes brengen elkaars smaak naar een hoger niveau. Bert zijn kennis en ervaring, gecombineerd met het enthousiasme, de creativiteit en de ambacht van het food pairing team zorgt voor ongeëvenaarde smaaksensaties. Deze tasting "food pairing met whisky" gaat door van 15 uur tot 16.30 uur.
Voor beide tastings zijn er elk 30 tickets beschikbaar. Er snel bij zijn is dus aangeraden.
Nieuw dit jaar is het "BOB-arrangement". Voor de BOB’s wordt er een mocktail proeverij gegeven, in samenwerking met Rocktailz.
Voor de hongerigen wordt er terug een hartige hap voorzien om duimen en vingers van af te likken.
Iets anders drinken dan whisky kan in "Bar Agnes" van "Cultuurhuis De Keizer".
Festival ticket: € 20
Combiticket "Rondje Islay": € 40
Combiticket "food pairing": € 55
Bob ticket: € 10
Tickets zijn enkel te bestellen via de online bestelmodule:
https://be.ticketgang.eu/orgFrameSaleNew.php?org=159190&event=115533#
Meer praktische informatie kan je lezen op de site, www.whikypedia8810.com