Web-workshop ‘Start het jaar goed met een goedkopere energiefactuur’

Patrick Demarest

31/01/2021
Actua vereniging

Vief West-Vlaanderen organiseert een web-workshop ‘Start het jaar goed met een goedkopere energiefactuur’. Willy Messiaen, regioverantwoordelijke Seniornet West-Vlaanderen vzw is spreker van dienst. De workshop vindt plaats op dinsdag 2 februari van 9 tot 11.30 uur.

Er zijn vandaag zoveel energieleveranciers en allemaal hebben ze verschillende prijzen. Daarnaast worden de heffingen van de overheden aanzienlijk verhoogd. Dan komt onvermijdelijk de vraag: Wat zal ik nu meer moeten betalen voor mijn energie en zijn er goedkopere alternatieven?

In samenwerking met de VREG werd deze materie gescreend. Zowel elektriciteit als aardgas worden bekeken, evenals de verschillende mogelijke contracten per leverancier. Tevens bekijken we hoe we energie kunnen besparen en of groepsaankopen betere voorwaarden kunnen aanbieden. Ook de provincie West-Vlaanderen biedt iedereen de kans om vrijblijvend aan te sluiten bij een groepsaankoop groene stroom en gas tot 10 februari 2020. Ook dit wordt toegelicht en becommentarieerd.

Het gebruikte platform is Praatbox/Jitsi Meet en is zorgeloos te gebruiken op alle besturingssystemen (Windows, Android en iOS).

Prijs: € 6 per persoon
Maximum 15 deelnemers.

Elke deelnemer dient te beschikken over bij voorkeur een computer of een tablet (eventueel een smartphone) met audio- en videofunctie.
Enkele dagen vooraf ontvangt u een bevestiging en een link tot deelname.

Inschrijven is betalen via overschrijving op het rekeningnummer van Vief West-Vlaanderen vzw BE25 3800 8087 9782 met mededeling 020221 - aantal personen - telefoonnummer.

Info en inschrijven?
Vief West-Vlaanderen vzw

Tel. 056 25 72 61

info.west@vief.be

 www.vief.be/webworkshop_energiefactuur