Vishandel Vanpraet op de markt in Torhout

Patrick Demarest

27/04/2021
Bedrijf

Vishandel Vanpraet brengt morgen onder andere verse ongepelde garnalen, groot en klein, graatloze pladijsfilet, verse rog en mooie meidfilet mee naar de markt in Torhout. 

Bestellen, afhalen of laten thuisleveren

Voor de woensdagmarkt in Torhout: je kan vooraf of op dinsdagavond bestellen via vishandelvanpraet@hotmail.com en dan kan je je bestelling aan een aparte afhaaltafel ophalen zodat je niet in de rij moeten wachten.

Pieter Vanpraet: "Wie op woensdagmorgen of vrijdagnamiddag geen tijd heeft om bij ons langs te komen, kan ook op onze volgende diensten een beroep doen:

  • Op woensdagnamiddag kan je in het magazijn tussen 16 en 18 uur bestellingen afhalen.
  • Op vrijdag wordt er aan huis geleverd: in de morgen is dat in Aartrijke en Wijnendale, in de namiddag de rest van Torhout en na 16 uur worden bestellingen aan huis geleverd in Lichtervelde."

Hoe ken je ons assortiment en hoe kan je bestellen? Je kan inschrijven op onze nieuwsbrief door een mail te sturen naar vishandelvanpraet@hotmail.com


Vermeld je er ook nog bij wanneer ze vooraf bestellen, ze die aan de aparte afhaaltafel kunnen ophalen zodat ze niet in de rij moeten wachten?