Verwendagen in zwembad

Patrick Demarest

21/11/2021
Actua

Ter gelegenheid van de zwembaddagen in verschillende zwembaden wil het sportteam in Lichtervelde de sportieve klanten uitgebreid in de watten leggen tussen 23 en 28 november.

Dinsdag 23 november van 15.30 tot 17 uur: taartjeszwemmen voor 55-plussers. De sportdienst trakteert met koffie en taart, na de inspanning.

Woensdag 24 november: grootouder en kleinkind krijgen gratis toegang.

Donderdag 25 november: tussen 19 en 19.30 uur is er een sessie aquafitness. Daarna wordt het zwembad tot 20.45 uur ondergedompeld in een rustgevend sfeertje met kaarsen en aangepaste muziek. Spelende kinderen worden (voor één keer) niet toegelaten.

Vrijdag 26 november van 8 tot 9 uur: ochtendzwemmen met ontbijt erna. Hiervoor inschrijven vooraf via sport@lichtervelde.be.

Zaterdag 27 november: speeltuin in het water, iedereen mag opblaasbaar materiaal meebrengen en het zwembad omtoveren tot een drijvend speeldorp.

Zondag 28 november: ‘duik je rijk’ activiteit waarbij er een 20-beurtenkaart kan worden gewonnen. Om 10.30, 11 en 11.30 uur smijten redders eurocentjes naar de bodem. Wie het gemarkeerde centje opduikt, kan deze inruilen voor een 20-beurtenkaart. Na deze activiteit is het tijd voor aperitief met bijhorende versnaperingen.

Al deze verrassingen worden aangeboden door het gemeentebestuur. Je betaalt slechts het toegangsgeld tot het zwembad.


Meer info:

Els Kindt, schepen van sport, els.kindt@lichtervelde.be

Koen Vanoutte, sportfunctionaris, sport@lichtervelde.be