Veronique Bruyneel en Els Verhaeghe in Buurtpunt B'Korf

Patrick Demarest

05/05/2021
Cultuur

Fotografe Veronique Bruyneel en keramiste Els Verhaeghe exposeren in Buurtpunt B'Korf in de Statiestraat in Lichtervelde van 5 tot en met 29 mei.

Veronique Bruyneel: "Toen een nieuwe bestemming werd gevraagd voor Buurtpunt B'Korf was ik er heel snel bij om te vragen of dit een nieuwe expo-ruimte kon worden voor lokale kunstenaars. Gelukkig had men oor naar mijn verzoek. Daarnaast is het een pop-up zaak geworden voor wie wenst en zullen nog tal van andere activiteiten georganiseerd worden of zijn zelfs bezig zoals de 'stekjesbieb'."
"Els Verhaeghe heeft nu, in mei, de pop-up zaak gereserveerd voor haar keramiek en vroeg me enkele weken geleden of ik interesse had om in haar shop en de aangrenzende ruimte te exposeren met mijn foto's."
"Op Lichtervelde Schouwt hebben we elkaars werk ontdekt en zijn we elkaar blijven volgen. En nu blenden onze creaties  Om niet altijd met dezelfde werken naar buiten te komen heb ik voor "mijn trouwe volgers" een nieuwe reeks voorbereid "Lots of cigarettes and one bubblegum". En ook in de pop-up shop van Elsjelovespottery
kan je foto's van mij zien."