Thorcontrol begeleidt bedrijven bij al hun dossiers

Patrick Demarest

24/10/2022
Bedrijf

In 2008 groeide Thorcontrol uit de serviceverlening van Voeders d’Aussy. Het is een resultaatgericht studie- en adviesbureau met ervaring en expertise inzake vergunningsaanvragen (omgeving-milieu-bouw) en bedrijfsadministratie voor landbouwbedrijven, kmo en industrie. Dieter Pattyn staat er aan het hoofd van een tiental medewerkers.

Dieter Pattyn: ““Thorcontrol begeleidt u voor uw omgevingsproject van ontwerp tot het volledig afwerken van stedenbouwkundige aanvragen en milieuaanvragen voor nieuwbouw, verbouwingen en aanpassingen in het productieproces. Ook voor uw bedrijfsadministratie van integrale milieujaarverslagen, vmm-aangiften, milieucoördinatie en begeleiding in handhavingsdossiers zijn we uw partner.”


“We zijn een familiaal bedrijf dat gegroeid is vanuit de serviceverlening van Voeders d’Aussy. We kennen de landbouwsector dan ook als geen ander.

Ook iedere klant kennen we door en door. Ons veelzijdig team van specialisten wil immers zijn brede kennis en ervaring optimaal benutten om helder en haalbaar advies op maat te formuleren. Kmo’s en industrie dienen rekening te houden met een veelheid aan wetten, regels en verplichtingen. Deze uiten zich veelal in vergunningen, aangiftes, milieustudies, ....
Thorcontrol heeft de expertise in huis om uw project ‘op maat’ te begeleiden. Ook hier vertrekken we steeds vanuit een grondige analyse die moet uitmonden in helder en haalbaar advies. Thorcontrol is een betrokken expert die houdt van transparantie en realiseerbare objectieven. Hierdoor werden we eveneens de geprefereerde partner van steeds meer klanten bij kmo’s en industrie.”

10 medewerkers

“Vandaag werken we met 10 medewerkers in ons team met elk hun specialiteit: afvalwater, grondwater, hemelwater, geur, natuur, mobiliteit, enz.”

Uitdaging

“Ondernemen is voor Thorcontrol klanten professioneel vooruit helpen, adviseren, begeleiden in hun werking vanuit onze expertise met helder en haalbaar advies. Waarbij het oog op werkbaarheid en haalbaarheid voor de ondernemer op alle vlakken mogelijk blijft.”

“Onze grootste uitdaging is voor ons het haalbaar ondernemerschap van onze klanten kunnen blijven waarborgen tussen alle snel veranderende wetgeving en regels door.”


Thorcontrol
Ambachtstraat 27

8820 TORHOUT 

050 23 14 30

http://www.thorcontrol.be/

info@thorcontrol.be