The mingle cocktailbar: lekkere cocktails en mocktails op elk feest

Jenka Watteny

05/03/2023
winkel

The Mingle Cocktailbar start op 1 april met het maken van lekkere cocktails en mocktails. Van de  populairste cocktails tot vegan cocktails, alles kan. Laurens Dalle en Xena Vergote komen met hun cocktailwagen naar elk feestje. 

Foto: Laurens Dalle en Xena Vergote


Vanwaar het idee om een cocktailbar op wielen te starten? 

Laurens: Op een dag zeiden we tegen elkaar, nu gaan we ervoor, en de dag erna kwam de wagen online die we uiteindelijk gekocht hebben. Het was alsof het op ons pad moest komen. Ik kom uit een familie van ondernemers, wij hebben beiden een commerciĆ«le opleiding gevolgd en wilden graag iets starten dat we in bijberoep konden doen. 

Cocktails en mocktails

Xena: De cocktails worden Ć  la minute klaargemaakt. De kwaliteit primeert, niet de kwantiteit. We starten met de meeste gekende, zoals een lekkere mojito. Er is ook een aanbod vegan cocktails en mocktails. Een vanilla sour wordt bijvoorbeeld een golden sour. We willen dat iedereen kan genieten. 

Trial

Xena: Op 1 april doen we een softopening voor vrienden en familie. We starten old skool en laagdrempelig. We willen dat mensen zich jeunen, en er een losse en familiale sfeer is. Zoals we het zelf graag hebben op feestjes. 

Info over The Mingle Cocktailbar via Facebook, Instagram en binnenkort wordt de website gelanceerd.