Stockverkoop in site Vancoillie

Jenka Watteny

09/06/2022
winkel

Vier Lichterveldse ondernemers houden een stockverkoop waarbij een groot deel van hun producten aan sterk verminderde prijzen wordt verkocht. Elsjelovespottery, Spadt, Hello August en Pietjewietje verwelkomen jullie op zaterdag 11 juni in site Vancoillie. 

(Foto Kimberly Van Colen van 'Pietjewietje)

ElsjeLovesPottery

Els Verhaeghe werkt sinds 2011 met klei. Ze heeft een uitgebreid gamma van gebruiksservies tot Raku kunstwerk voor het interieur. Els maakt ook urnen. Daarnaast organiseert ze verschillende workshops: pottendraaien, decoratietechnieken, Raku. 

http://eljelovespottery.be 

Spadt

Thessa Huys is de eigenaar van de speelgoedwinkel Spadt in de Statiestraat 53. Bij Spadt vind je een groot aanbod van educatief, duurzaam en houten speelgoed. Je kan er terecht voor persoonlijk advies, naar het motto van Thessa: "SPel met ADvies op maat van Thessa".

https://www.spadt.be 

Hello August

Hello August is een winkel in de Statiestraat 4, waar Charlène Moulin zelfontworpen kleurrijke wenskaarten verkoopt. Hello August gaat voor een duurzame wereld, van ontwerp tot druk. Lokaal productieproces, 100 % Belgisch en ecologisch. 

www.hello-august.be 

Pietjewietje

Pietjewietje verkoopt baby- en kinderkledij, van maat 44 tot en met maat 164. Kimberly Van Colen verkoopt merken zoals Nono&Moodstreet, maar ook een collectie met handgemaakte kleren. Op de stockverkoop worden de officiële merken tegen mooie prijzen verkocht, omdat Pietjewietje volledig wil gaan voor zelfgemaakte kleren. 

http://www.pietjewietje.be 

Tijdens de stockverkoop is er een prijzenpakket te winnen ter waarde van 229,90 euro. Per aankoop kan je je kans wagen. Op het einde van de dag wordt één winnaar verloot. In het prijzenpakket zit een initiatieles voor twee personen bij ElsjeLovesPotterie ter waarde van 110 euro, een cadeaubon bij Spadt voor 40 euro, een 50-moments-in-a-box van Hello August ter waarde van 39,90 euro en een cadeaubon bij Pietjewietje voor 40 euro. 

Wil je kans maken op dit prachtige prijzenpakket of een slag slaan in de uitverkoop? Ga dan langs op zaterdag 11 juni in site Vancoillie (Statiestraat 181), van 10 tot 16 uur. 

Meer info via Facebook (Stockverkoop Lichtervelde) of bij de vier deelnemers.