Spirituele expo Bloom

Jenka Watteny

01/05/2022
Beurs

Op zondag 15 mei organiseert Bloom een spirituele expo in OC de Schouw. Een interessante beurs voor wie op ontdekking wil naar de spirituele wereld. Van meditatie tot engelenbegeleiders, en zoveel meer.  

(Foto Bloom)

De expo's van Bloom, uitgever van het gelijknamige tijdschrift, worden georganiseerd in meerdere zalen in Vlaanderen. Organisatrice en hoofdredactrice van het magazine, Eva Vanooteghem, wil op deze manier de spirituele wereld toegankelijk maken voor alle lagen van de bevolking. 

Op deze beurs vind je kaartleggers, auteurs, pendelaars, gezondheidstherapeuten, helderzienden, chakra-specialisten, meditatiegoeroes, engelenbegeleiders, handlezers, energie-coaches. Ook voor wie niet thuis is in het paranormale trekt Bloom alle registers open en biedt een ruime waaier aan kennisdomeinen aan. Intuïtief schilderen, yoga, meditatie en zelf-coaching, naast lezingen en workshops. 

Het volledige programma kan je raadplegen via https://www.bloom.be/spirituele-beurzen/spirituele-beurs-lichtervelde 

Zondag 15 mei van 10 tot 17.30 uur in OC De Schouw, Statiestraat 113, Lichtervelde. Tickets kosten 8 euro online te bestellen bij bloom.be (kinderen tot en met 12 jaar gratis, vanaf vijf tickets betaal je slechts 7 euro). Tickets aan de deur kosten 10 euro maar wie dit artikel toont krijgt een korting van 2 euro. 

Duoticket

Bloom deelt aan de lezers van Lichtervelde Vandaag vijf gratis duotickets uit. 

Wil je ook kans maken op een duoticket?

  1. Volg en like lichterveldevandaag op facebook.
  2. Deel het oorspronkelijke bericht. 

Of stuur een bericht via mail (lichterveldevandaag@icloud.com), met als onderwerp BLOOM. Vermeld in de mail naam en adresgegevens. 

De winnaars worden bekend gemaakt op dinsdag 10 mei. 

Veel succes!