Slot cadeauweekend OWW LIchtervelde

Patrick Demarest

17/12/2020
winkel

Het vernieuwend initiatief van OWW Lichtervelde, de cadeau-etalage-tocht, heeft reeds veel wandelaars, nieuwsgierigen en meerwaardezoekers op de been gebracht. Het initiatief dat op 5 december startte loopt nog tot na het weekend van 19 en 20 december. Dit slotweekend wordt iets speciaals. 

 

Een cadeauweekend in de wereldwinkel.

Als afsluiter van de cadeau-etalage-tocht gooit OWW Lichtervelde de deuren van de Wereldwinkel in de Marktstraat 26 extra open. Op vrijdag 18 december, zaterdag 19 en zondag 20 december wordt gewerkt met uitgebreide openingsuren. Op die manier kunnen meer mensen hun Fair Trade eindejaarsinkopen doen op een Corona-veilige manier. Dat wil zeggen dat het aantal klanten dat gelijktijdig binnen kan, beperkt is. Hou er ook rekening mee dat je alleen moet winkelen en de nodige voorzorgsmaatregelen steeds in acht moet nemen.

Het plezier zal er niet minder om zijn; je kan genieten van heel wat leuke fair trade hebbedingetjes zoals juwelen, kerstkaarten, sjaals, kaarsen en andere cadeau-ideeën. Maar ook voedingsproducten lenen zich tot mooie cadeaus. Met een verzorgde geschenkmand scoor je altijd. En dan zijn er ook nog de vele promoties zoals de feestwijnduo’s. Natuurlijk vind je er ook heel wat ingrediënten uit de wereldkeuken, waarmee je jouw gezinsleden tijdens de feestdagen kan verrassen.  

Op vrijdag  open van 15 tot 18 uur. Op zaterdag non-stop van 9 tot 17 uur. Uitzonderlijk open op zondag 20 december van 10 tot 16 uur.  

De Wereldwinkel in mijn etalage.

De etalages kunnen ook nog tot op het eind van het weekend bezocht worden en men kan tijdens het ‘window shoppen’ de geschenken uitkiezen. Dit gebeurt via een QR code of een invulformulier (voor mensen zonder smartphone) bij elke etalage. De bestelling wordt doorgegeven. De klant kiest waar hij/zij  nadien de bestelling ophaalt. Dit kan bij het afhaalpunt van Buurtpunt B’Korf en in de Wereldwinkel.

Wandelzoektocht.

Aan de etalagetocht is zoekopdracht verbonden. Zo kan de wandeling ook een familiegebeuren zijn. De zoekopdracht kan van de Facebookpagina of de website geplukt worden of opgehaald worden in de Wereldwinkel.

Praktisch 

De Cadeau-etalage-tocht loopt nog tot en met  20 december 2020. (verlichting tot 19 uur)