Robin Gevaert nieuwe voorzitter van de jeugdraad

Patrick Demarest

12/10/2021
jeugd

De jeugdraad Lichtervelde heeft een nieuwe voorzitter. Eerste Schepen Steven Bogaert, onder andere bevoegd voor Jeugd, ontving de oude en nieuwe voorzitter en gaf de spreekwoordelijke fakkel door met de welriekende geur van barbecueworstjes op de achtergrond.

In oktober 2017 namen Tuur en Miel Oosthuyse de functie als voorzitters op voor de jeugdraad. In 2020 nam Miel afscheid van zijn functie. Robin Gevaert neemt voortaan het voorzitterschap waar.

Robin is blij dat hij voorzitter mag zijn, "ik zal proberen het even goed te doen als Tuur, bij problemen kan iedereen altijd bij mij terecht, alles volgens zwijgplicht natuurlijk," voegde hij er lachend aan toe. "We maken er een goed jaar van!"

(Links Tuur, rechts Robin)

"Tuur is een gedreven chiro-man in hart en nieren," zegt Steven Bogaert, "maar hij werkte perfect samen met de andere jeugdgroepen. Daarom willen we hem bedanken met een gepersonaliseerd cadeau voor een sportieve jongeman, een koerstrui."

Robin Gevaert en Michiel Decloedt, beiden leiding in natuurjeugdvereniging ‘De Verrekijker’ nemen vanaf nu het roer over als bestuursploeg van de jeugdraad. Michiel neemt de rol van penningmeester op zich. Samen met jeugdconsulent Arne kijken ze uit naar alle komende projecten en evenementen.