Nieuwjaarsboodschap en kaarsen van Vief

Patrick Demarest

22/01/2021
vereniging

Voorzitter van seniorenvereniging Vief Lichtervelde Noël Vlaeminck en het voltallige bestuur brengen hun nieuwjaarswensen over aan iedereen in Lichtervelde. En...er is een kleine attentie voor alle leden van Vief Lichtervelde.


"Het bestuur van seniorenvereniging Vief Lichtervelde wenst u allen een gezond en vreugdevol 2021! Laat ons 2020 snel vergeten, het jaar waarin we zo beperkt werden in onze sociale contacten door de uitbraak van Covid-19.  Ook Vief Lichtervelde had het niet gemakkelijk omdat vele activiteiten wegvielen of slechts heel beperkt konden doorgaan.

Toch zijn we als bestuur met vol enthousiasme steeds verder blijven werken in de hoop dat alles goed zou komen.

Wij zijn onze leden bijzonder dankbaar voor de steun en het vertrouwen in onze vereniging door het vernieuwen van hun lidkaart. We willen graag onze vele nieuwe leden die onze  Vief vereniging komen versterken, welkom heten. Samen gaan we verder werken aan onze vereniging om een mooie toekomst uit te bouwen in onze gemeente Lichtervelde.

Nieuwe leden zijn nog steeds welkom en kunnen contact opnemen met één van de bestuursleden of met de voorzitter op het nummer 0473 59 57 46.

Als dank voor het vertrouwen en de steun hebben we voor elk lid van Vief Lichtervelde een fijne attentie in de vorm van een kaars.

Het licht van de kaars brengt nu reeds een beetje licht in de donkere dagen en maanden. We kunnen weer hoopvol vooruit kijken om binnenkort terug te genieten van een mooi sociaal leven dankzij de vaccinaties die reeds opgestart werden.

We willen met het licht van de kaars ook troost bieden aan wie op één of andere manier geconfronteerd werd met verdriet of tegenslag.

Nog even volhouden en laat ons hopen dat het normale leven zich binnenkort kan herstellen.

Hoop doet leven!!

Zorg goed voor U zelf en hou het veilig."