Nieuwe basketclub Lichtervelde Lions

Jenka Watteny

02/09/2023
sport

Vanaf 6 september start er in Lichtervelde een basketschool voor vijf- tot achtjarigen, Lichtervelde Lions. Wekelijks is er op woensdag van 17 tot 18.30 uur basketschool in de turnzaal van het Beverbos. 


De basketschool staat open voor kindjes met geboortejaar 2016, 2017, 2018 en 2019. In deze basketschool wordt de basis van basket aangeleerd. 

Lichtervelde Lions is een onderdeel van Lions Sportclubs die naast Lichtervelde Lions ook instaat voor de werking van Torhout Lions en TeleVoIP Zedelgem Lions. Een sportclub die al meer dan 50 jaar ervaring heeft in het aanbieden van basket en andere sporten.

De komende jaren willen ze deze nieuwe basketclub, Lichtervelde Lions, verder uitbouwen en vanaf het seizoen 2024-2025 zouden ze graag ook met een eerste U8-ploegje in competitie komen.

Dit is al een groot succes in Zedelgem en Torhout Lions. Wie wenst deel te nemen aan de basketschool kan 3 gratis proeflessen volgen alvorens definitief in te schrijven. Aanvragen voor proeflessen kan via info@lichterveldelions.be