Midwest zet knuffelcampagne op

Patrick Demarest

06/12/2020
Actua

Ook al gaan de cijfers in de goede richting, het COVID-19-virus blijft rondwaren, helaas ook tijdens de eindejaarsperiode. Het is meer dan ooit nodig de maatregelen vol te houden. Daarom lanceren de gemeenten uit de Midwest-regio (Ardooie, Hooglede, Ingelmunster, Izegem, Ledegem, Lichtervelde, Meulebeke, Moorslede, Oostrozebeke, Pittem, Roeselare Ruiselede, Staden, Tielt, Wielsbeke en Wingene), samen met Dentergem en Lendelede een communicatiecampagne.
VOORZICHTIG
COVID 19 blijft inwerken op ons persoonlijk en sociaal leven. De verwachting is dat dit nog een tijd zal aanhouden, ook al worden vaccins in het vooruitzicht gesteld. De winterse periode die voor de deur staat, met donkere dagen en feestdagen in het verschiet, maakt het er niet eenvoudiger op. Het komt er dus op aan vol te houden.
Dat is ook de boodschap van de “knuffelcampagne” die in de regio Midwest loopt. Het reclamebureau ViaVictor stelt beelden ter beschikking van gemeenten uit heel Vlaanderen voor een visuele campagne rond de corona-maatregelen.
KNUFFELCAMPAGNE
De gemeenten uit de regio Midwest werken al maanden samen om COVID 19- te bestrijden. Ze stemmen preventieve maatregelen op elkaar af, doen aan contactopsporing en werken ook aan sensibilisering.