Meisjesscouts Lichtervelde on hold

Patrick Demarest

27/10/2020
jeugd vereniging

Na evaluatie zet de leiding van de Meisjesscouts Lichtervelde de activiteiten twee weken on hold. Volgende afspraak is er op 14 november.


(Archieffoto start werkjaar)

Leiding Meisjesscouts Lichtervelde: "Gezien de massale toename van de coronacijfers in Belgiƫ, hebben we als leidingploeg ook zelf even de tijd genomen om onze werking te evalueren. Wekelijks komen er heel wat kinderen en jongeren naar onze scouts. Als scoutsgroep nemen we een cruciale rol in in de maatschappij. Ook wij kunnen ons steentje bijdragen om de COVID-19 pandemie in te dijken.
Gezien we graag onze verantwoordelijkheid opnemen en we een ultieme beslissing van bovenaf niet willen afwachten, willen we jullie graag meedelen dat we zelf als scouts beslist hebben om de scoutsactiviteiten voorlopig 2 weken on hold te zetten. Voorlopig staat de eerst volgende activiteit dus gepland op zaterdag 14 november."
"Natuurlijk willen we als scouts wel nog steeds jullie wekelijkse uitlaatklep voorzien en moedigen we buitenspelen meer dan ooit aan. Daarom schakelen we, net zoals in de lockdown periode in maart, opnieuw over naar een wekelijkse online activiteit via onze Facebook-pagina: Meisjesscouts Lichtervelde. Afspraak zaterdag om 14 uur in perfect uniform!"
"Wij hopen in ieder geval dat we snel weer scouteske zaterdagnamiddagen vol zorgeloos plezier kunnen organiseren voor ieder van ons.
Stay safe en hou jullie gezond!
Een stevige scoutselleboog."