LMS Design

Jenka Watteny

10/01/2022
winkel

Lise-Marie Samyn (21) studeerde in september vorig jaar af in de richting 'Bachelor Global Business Management'. Ze werkt als Sales & Marketing Support en preventieadviseur bij Umbrosa in Roeselare, maar in bijberoep werkt ze van thuis uit (Jules Missinnelaan) voor haar eigen firma 'LMS Design', grafisch ontwerp. 


(Foto bij JUL's Hair and More in Middelburg)


Waarvoor kan je allemaal terecht bij Lise-Marie? "Eigenlijk voor alles," zegt Lise-Marie, "een breed gamma van marketingmateriaal voor bedrijven: ontwerp logo, visitekaartjes, flyers, brochures, banners, online marketingontwerpen, prijslijsten, websites, cadeaubonnen, raamstickers, goodiebags, gadgets. Maar ook verjaardagsuitnodigingen en geboortekaartjes. Ik voorzie eveneens het drukwerk, hiervoor werk ik samen met verschillende drukkers waar ik telkens op zoek ga naar de beste optie en prijs voor de klant."

Lise-Marie haar allereerste opdracht was voor haar vriend Jay Brown. "Jay heeft een eigen zaak, JB-Automotive. Ik maakte onder meer de website en de visitekaartjes. In mijn opleiding kreeg ik verschillende lessen rondom ontwerpprogramma's zoals Photoshop, Indesign en Illustrator. Nadat ik mijn bachelor had afgewerkt heb ik drie maanden extra opleidingen gevolgd. Soms deed ik een ontwerp voor vrienden, alsook op mijn stage en vakantiejob en daardoor besloot ik het in bijberoep te doen."

Je kan LMS volgen op Instagram: lmsdesign_. 

Info bij info@lmsdesign.be, 0495 71 22 29