Lichtervelde Tuurt

Jenka Watteny

29/12/2022
Cultuur

Lichterveldenaren die al graag eens foto's nemen van cultuur in hun gemeente, kunnen deelnemen aan de fotowedstrijd van de cultuurraad, Lichtervelde (cul)tuurt. Een wedstrijd die openstaat voor alle Lichterveldenaren, voor alle leeftijden. 

(Foto archief: algemene vergadering cultuurraad)

Herman Becue, voorzitter van de cultuurraad: Met dit project willen we de gemeente Lichtervelde op een originele manier in beeld brengen. Alles binnen het thema cultuur kan aan bod komen, zolang de foto wordt genomen binnen de gemeente en er een duidelijke link is met cultuur in Lichtervelde in de brede zin. 

Voorwaarden

De wedstrijd loopt vanaf heden tot 1 juni 2023, datum waarop de foto’s ten laatste worden ingestuurd. De winnaar maakt kans op een gevarieerd cultuurpakket. Iedereen mag maximum drie foto’s insturen, digitaal naar cultuur@lichtervelde.be. De foto moet minstens 300dpi zijn met een zo hoog mogelijke resolutie. Iedere foto heeft een titel, maar de foto’s zijn niet gesigneerd of voorzien van een handtekening. Ze mogen niet ouder zijn dan 1 januari 2020 en het belangrijkste, ze moeten genomen zijn in Lichtervelde.