Jobdag bij De Wandeler op 20 oktober

Patrick Demarest

13/10/2022
Bedrijf

Ter versterking van het team is De Wandeler Complex Metal Structures op zoek naar een 3D project designer, een moderne technisch tekenaar dus, en een aankoper-werkvoorbereider. Om mensen met ervaring in deze vakgebieden te laten kennismaken met het familiebedrijf, de werking, het team en de openstaande opportuniteiten, organiseert De Wandeler op 20 oktober een jobdag in de nieuwe gebouwen in de Ringaertstraat. Wij spraken met productieverantwoordelijke Andy Bonny en projectdesigner Steven Schaubroeck over werken bij De Wandeler Complex Metal Structures.


“Blij dat ik bij een familiebedrijf actief ben, hier kan ik mijn ding doen.”


Andy Bonny (49) is A2 mechanica en productieverantwoordelijke en werkt al 6,5 jaar bij De Wandeler Complex Metal Structures. “Ik ben verantwoordelijk voor alles wat aankoop- en productie gerelateerd is, stuur alles aan in de werkplaats en moet er dus voor zorgen dat alle (werkhuis)tekeningen en het materiaal op tijd aanwezig zijn. Omgekeerd moet ik reageren op alle vragen die uit het atelier komen en ervoor zorgen dat de productieflow optimaal verloopt. Gezien de groei van het bedrijf en de steeds groter wordende projecten wordt het allemaal een beetje te veel om op te volgen. Ik kan maar op één plaats tegelijk zijn: de werkplaats of het bureel. Daarom zijn we op zoek naar een toffe collega aankoper-werkvoorbereider die taken op het bureel op zich kan nemen.”

“Werken bij de Wandeler is voor mij echt mijn ding. Vroeger werkte ik ook in een familiebedrijf en toen dat verdween ging ik twee jaar in een iets groter bedrijf aan de slag. Daar heerst een totaal andere mentaliteit. Blij dat ik nu opnieuw bij een familiebedrijf actief ben. Hier kan ik mijn ding doen, voelen we elkaar ook beter aan.”

“Sedert vorige maand kom ik trouwens met de fiets naar het werk, nu De Wandeler ook een fietsleasing aanbiedt. Ik woon in Jabbeke en ben met een speed pedelec 30 minuten onderweg, slechts 5 minuutjes langer dan met de auto. Handig dus!”


“Hier is het echt uitdagend”

Steven Schaubroeck (50) is bachelor mechanica, woont in Torhout en werkt als 3D project designer.

“Dat betekent dat ik de volledige projecten uitteken in 3D. Dat gebeurt volledig zelfstandig en in samenspraak met de klant, het studiebureau en onze projectleider. Eenmaal het model goedgekeurd is, kan de productie worden opgestart en dan kom ik uiteraard bij productieverantwoordelijke Andy terecht. Wij zijn gespecialiseerd in complexe structuren, uitdagende projecten en net dat trok mij enorm aan in dit bedrijf. Om die tot in de perfectie te kunnen blijven uitvoeren, zijn we nog op zoek naar één of twee 3D project designers die samen met mij en mijn collega project designer Filiep alle structuren vorm kunnen geven.”


 “Naast het uitdagende was de afstand woon-werk voor mij ook belangrijk. Toen ik hier twaalf jaar geleden startte, was mijn vrouw voor haar job veel de baan op. Dus was het nodig dat iemand dichtbij het werk en de school van de kinderen woonde. ”

“Tevens heb voor dit (h)echt familiebedrijf geopteerd omdat ik de persoonlijke relaties en contacten  belangrijk vind.”


Bekijk de vacatures en schrijf je in voor de jobdag!

Nele Guilbert: "Nieuwsgierig geworden naar deze 2 vacatures? Lees er alles over op onze website:  

https://www.dewandeler.be/nl/jobs/3d-project-designer

https://www.dewandeler.be/nl/jobs/aankoper-werkvoorbereider-metaalconstructies

En aarzel niet om je via onderstaande link in te schrijven op onze jobdag op donderdag 20 oktober om 18 uur en leer ons kennen:

https://bit.ly/3EpiPYd