Jobdag bij De Wandeler Complex Metal Structures

Patrick Demarest

07/02/2023
Bedrijf

De Wandeler behaalde in januari het CE en 1090-2 certificaat klasse 4 terwijl ze voorheen klasse 2 waren. Dat houdt in dat ze vanaf nu de zwaarste en grootste staalstructuren mogen maken van de hoogste complexiteit. Hou jij ook van een complexe uitdaging? Zou je graag meehelpen aan de realisatie van  complexe metaalconstructies op maat voor de industrie? Dan moet je beslist naar de jobdag van De Wandeler Complex Metal Structures gaan op 9 februari.


π™…π™Šπ˜½π˜Ώπ˜Όπ™‚ π˜½π™„π™… π˜Ώπ™€ π™’π˜Όπ™‰π˜Ώπ™€π™‡π™€π™ 

De Wandeler metaalconstructies is op zoek naar 

 Samensteller - Lasser

 Monteur

 3D Project Designer – Technisch tekenaar

 Aankoper β€” Werkvoorbereider

 

Nele Guilbert: β€œKom alles te weten over ons familiebedrijf, onze werking en hoe jij ons team kan versterken! Tijdens onze jobdag op 9 februari om 18 uur nodigen wij jou graag uit in ons gloednieuw gebouw in Torhout, Ringaertstraat 11.”


Inschrijven kan via www.dewandeler.be/jobdag

HΓ©t moment

Dit is hΓ©t moment om aan boord te stappen bij De Wandeler Complex Metal Structures. Het bedrijf is, mede door de verhuis naar de nieuwe locatie, in volle expansie en zoekt dan ook personeel die de groei gestalte kan geven. Een vorige jobdag zorgde ervoor dat op 20 februari een nieuwe tekenaar aan de slag gaat maar ook jij bent meer dan welkom!

EN 1090-02

De EN 1090-02 is de Europese Richtlijn voor de constructie van staal producten. Het beschrijft de voorwaarden waar een kwaliteitssysteem van een productieproces aan moet voldoen om te komen tot een CE markering. 

Hoe hoger de klasse hoe hoger de technische eisen. Dit heeft eveneens gevolgen voor het lasproces, waarbij er grote verschillen ontstaan tussen de uitvoeringsklassen.

De Wandeler ging over van klasse 2, voor algemene staalconstructies, naar klasse 4, die hen toelaat grote, zware en complexe constructies te produceren die onderhevig zijn aan hoge vermoeiing of andere risico’s.