Eerste kerstbeurs in Lichtervelde

Jenka Watteny

06/12/2022
winkel

Op zondag 11 december gaat in Gildenhove een Kerstbeurs door, georganiseerd door Christa Taveirne en Marc Degrieck. De Kerstbeurs gaat door van 9.30 uur tot 18 uur, inkom gratis. Ook de kerstman is aanwezig! 

(Foto archief: creatieve beurs in februari 2022)

Op de creatieve beurs die Christa en Marc organiseerden in februari stonden meer dan 50 standhouders. "De standhouders waren tevreden, en ook de bezoekers gaven lovende commentaren,” zegt Marc. "Deze keer is het in Gildenhove, waar we 34 standhouders kunnen zetten. We gaan voor een magische sfeer met veel warmte. Denk aan knuffels, kettingen, kerstkaarten, en zoveel meer, alles met de hand gemaakt. Van oorringen, tot ambachtelijke chocolade, kerststukken, Scandinavische gnooms. Onder het afdak buiten zal er drank zijn, jenever, glühwein, warme chocomelk, verse pompoensoep en de gebruikelijke dranken. We willen dat iedereen ervan geniet.”

De kerstbeurs gaat door op zondag 11 december van 9.30 uur tot 18 uur in zaal Gildenhove, Statiestraat 5-7 in Lichtervelde. De inkom is gratis.  

Marc en Christa organiseren volgend jaar een tweedaagse, grote, creatieve hobbybeurs in OC De Schouw op 4 en 5 maart. Wie daaraan wil deelnemen kan zich wenden tot Christa Taveirne, 0479 09 93 42.