Create your own light

Patrick Demarest

22/11/2021
Actua

Op zoek naar een origineel cadeau voor de kerstdagen? Dan zijn de lampen van de zussen Anaïs (22) en Camille (20) Heindryckx misschien een leuk idee.

Het was pa Joeri, die al eens graag gin drinkt, die met de flessen aan de slag ging. Omdat hij het jammer vond om de mooie flessen in de glasbak te werpen, zocht hij naar een alternatief. Na twee uur in de werkplaats vertoefd te hebben kwam hij met dit terug: de fles gin was omgetoverd in een lamp.

Camille studeert communicatiewetenschappen, Anaïs is in dezelfde richting afgestudeerd. Een unieke kans voor beiden om met de marketing van de lampen te oefenen in hun opleiding. Op Instagram, facebook, LinkedIn, via website en misschien binnenkort ook op TikTok.

Foto’s werden online gebracht, familie en vrienden waren heel enthousiast en intussen is er al een grote interesse van alle kanten.

Er zijn een paar mogelijkheden om een lamp te bestellen. Ofwel breng je zelf een fles binnen, ofwel kies je er één uit het assortiment. De zussen maken een paar voorbeelden met verschillende lampenkappen en dan is het aan de koper om te kiezen. De prijs van één lamp start vanaf ongeveer 47 euro. Doorzichtige flessen worden gevuld met steentjes, voor de stevigheid maar ook omdat het mooier oogt. Wie mooie, lege flessen staan heeft en ze liever niet in de glasbak werpt, kan deze ten huize Heindryckx afgeven.

Create your own light

Anaïs, Camille en Joeri Heindryckx, Koning Boudewijnlaan 29 in Lichtervelde

www.createyourownlight.be

anca.automatics@belgacom.net, 0479 44 10 50

Instagram: _createyourownlight_

Facebook: Create your own light


Op Black Friday, 26 november zijn er speciale acties! .