Brunchen en feesten in Ten Boogaerde

Patrick Demarest

08/11/2023
horeca/toerisme

Het einde van het jaar komt met rasse schreden naderbij. De periode om lekker je voeten onder tafel te steken en dat kan je uiteraard in Ten Boogaerde in Kortemark. Een overzicht en de mogelijkheid een brunch te winnen voor 2...


Walking & dance diner

Bent u toe aan een smaakvolle culinaire ervaring en het losgooien van uw dansbenen? 
Dan biedt Salons Ten Boogaerde het perfecte arrangement voor u:
een culinair thé-dansant!

Dit is dé voordelige optie voor elk feestelijk moment! U weet van tevoren precies wat het kost, zonder verrassingen, en zelfs een ervaren DJ is bij de prijs inbegrepen. De sfeer is gegarandeerd feestelijk en levendig!

Of het nu gaat om een jubileum, verjaardag, pensioneringsfeest, bruiloft, familiebijeenkomst, bedrijfsfeest, teambuilding-evenement of gewoon een gezellige avond met eten en dansen voor twee, dit arrangement biedt voor ieder wat wils.

Op de hieronder vermelde data verwennen onze voortreffelijke chefs u met een weelderig buffet, samengesteld met enkel de meest voortreffelijke ingrediënten. Zowel een uitgebreide selectie van koude als warme gerechten staat tot uw beschikking, zodat eenieder kan genieten van de verrukkelijke culinaire creaties.

Tijdens de brunch en in de nasleep ervan zorgt onze huis-DJ voor een gepaste sfeer, waardoor u kunt blijven dansen tot 18.00 uur.

Dit arrangement biedt de ideale gelegenheid voor samenkomsten, personeelsfeesten, en meer. En dit alles tegen betaalbare tarieven, met een onmiskenbaar feestelijke atmosfeer.

12/11/2023

19/11/2023

26/11/2023

03/12/2023 De sint komt

10/12/2023

01/01/2024 Nieuwjaarsbrunch


Daar komen de feestdagen!

Verken ons assortiment en omring uzelf met stijl terwijl u de eindejaarsfeesten viert in het gezelschap van dierbaren, uw familie en vrienden.
Geniet van exquise culinaire geneugten en laat u verwennen door onze attente service in onze sfeervolle locatie, of creëer een warme, huiselijke sfeer en dezelfde culinaire verwennerij in uw eigen thuisomgeving.

  • Op kerstavond bieden wij u een all-in formule aan met dans of zonder dans.
  • Op kerstdag kunt u komen genieten van ons kerstmenu.
  • Op oudejaarsavond bieden wij u een all-in oudejaarsavondmenu aan.

Op Nieuwjaarsdag staat er een Nieuwjaarsbrunch op onze kalender.

Bij u thuis-afhaal-take away

  • Kerstmenu
  • Eindejaars- en Nieuwjaarsmenu

Win een brunch voor 2 personen!

Welke filet wordt geserveerd op het menu Oudejaarsavond en op welke pagina van de feestfolder vind je dat terug? Stuur je antwoord naar patrickdemarest@scarlet.be en maak kans op een brunch voor 2 personen. De winnaar wordt bekend gemaakt op 20 november.

Klik op de foto hierboven en bekijk de feestfolder 2023-2024.


Salons Ten Boogaerde
Hoogledestraat 97a
8610 Kortemark

GSM 0479/682 110

info@tenboogaerde.be