Benefiet van Torhout KM voor Ian Michils

Patrick Demarest

19/08/2021
vereniging

Op zaterdag 11 september vindt, ter gelegenheid van de eerste thuiswedstrijd van Torhout KM, een kipfestijn plaats ten voordele van Ian Michils uit Lichtervelde, zoon van de uitbaters van de kantine van KM. En...je kan ook een getekende spelerstrui van Club Brugge winnen!

Ian Michils is de zoon van Martine, de uitbaatster van de kantine en haar man Jean Pierre, jeugdtrainer van Torhout KM. Ian heeft morbide obesitas die een maagverkleining nodig maakte.

Die operatie gebeurde op 20 juli 2021 en resulteerde intussen in een gewichtsverlies van 20 kg. Het uiteindelijk streefgewicht is 70kg.

Scheidsrechter

De droom van Ian is om officieel scheidsrechter te worden en met dit gewicht, 70 kilogram dus, kan hij dan slagen in de fysieke testen.

Joris Senaeve (Torhout KM): "Die operatie wordt bij minderjarigen - Ian is 16 - niet terugbetaald. De operatie kostte 5000 euro. Daar Ian nog vijf broers/zusters heeft,  is dit voor de familie een zware dobber."

"Daarom vonden wij als club dat wij die mensen een financieel  duwtje in de rug konden geven door een benefietactie op te starten. Dat wordt dus een kipfestijn."

Getekende spelerstrui Club Brugge

"Ondertussen contacteerde Club Brugge Torhout KM en schenkt een officiƫle spelerstrui van CLub Brugge met alle handtekeningen van de A-kern erop. Wie deelneemt aan het kipfestijn kan deelnemen aan een tombola met die spelerstrui als prijs."

Kaarten

Wanneer: eerste thuismatch Torhout KM- VW Hamme 11 september 2021 om 19.30 uur.

Start maaltijd: 17.30 uur.

Plaats: kantine KM Torhout

Wat: Kipfestijn

Prijs: 18 euro, toegang wedstrijd inbegrepen