100 sterke verhalen over de regenboogtrui door Patrick Cornillie

Patrick Demarest

16/09/2021
Actua

Wie helemaal in de mood van het WK Wielrennen wil komen, moet beslist het boek 'Het WK Wielrennen. 100 sterke verhalen over de regenboogtrui' van Lichterveldenaar Patrick Cornillie in huis halen. Ideale lectuur nu het WK Wielrennen toch in het land is...

‘Het WK Wielrennen. 100 sterke verhalen over de regenboogtrui’ is uitgegeven bij Lannoo, 295 x 235 groot en 1,7 kilo zwaar.

Patrick Cornillie: "100 verhalen over de regenboogtrui dus, met bijzondere aandacht voor al de Belgen en Nederlanders die doorheen de rijke wielergeschiedenis voluit voor de wereldtitel gingen. Kortom, van Rik en Briek, Eddy en Freddy tot Yvonne en Marianne, Tommeke en Remco. 288 bladzijden dik, met hardcover en dankzij zo’n 200 foto’s rijkelijk geïllustreerd. Voor 29,99 euro. Allez vooruit, da’s nog geen 30 cent per verhaal!"

Bestellen

"Geïnteresseerd in een exemplaar? Voor jezelf? Of om iemand met een fijn cadeau te plezieren? Stuur dan een mailtje naar Patrick@patrickcornillie.be en ik bezorg je een exemplaar (indien gewenst ook gesigneerd). Als ’t niet te ver is, wordt het boek aan huis bezorgd. Bij verzending komen er 6,70 euro extra aan te pas. Weliswaar is ‘Het WK Wielrennen. 100 sterke verhalen over de regenboogtrui’ ook verkrijgbaar in de boekhandel."