Zussen Denoo starten als zelfstandig thuisverpleegkundigen

Jenka Watteny

05/02/2022
Bedrijf

Delphy en Vicky Denoo werkten voorheen als thuisverpleegkundigen in loondienst maar vonden de tijd rijp om zelfstandig te starten. 

Delphy (31) woont samen met Pieterjan Windels en heeft twee zonen, Robbe en Jarne. Ze studeerde af als bachelor in de sociale verpleegkundige. Delphy is reeds twaalf jaar actief in de politiek waarvan vijf jaar OCMW raadslid en de laatste zeven jaar als gemeenteraadslid. Vicky (34) is getrouwd met Brecht Deleye en heeft twee dochters, Floor en Lily. Ook Vicky studeerde af als bachelor in de sociale verpleegkundige. Beide zussen zijn actief in VZW De Zwaan en spelen allebei hoorn in de K.F. St.-Cecilia De Zwaan. 

Zelfstandig thuisverpleegkundige 

Vicky werkte twaalf jaar als thuisverpleegster, Delphy tien jaar. "We vonden het tijd voor een nieuwe uitdaging, we hebben nu ook de nodige ervaring. We werken wel nog steeds binnen ons huidige team JJcare, dezelfde rondes en dezelfde mensen. Waardoor we de mensen enorm goed kennen en een betere dienstverlening kunnen bieden. Dit willen we graag uitbreiden naar Lichtervelde."

Opleidingen

"We vinden het een grote meerwaarde dat we een sociale opleiding volgden, een goed gesprek voeren is een belangrijke kwaliteit van ons." Vicky deed een bijkomende opleiding palliatieve zorg en deed mentoren opleiding voor stagebegeleiding. Delphy is  ervaringsdeskundige bij de stofwisselingsziekte fenylketonurie. 


Je kan Vicky en Delphy bereiken via

Delphy: 0494 85 83 42 of delphy@jjcare.be

Vicky: 0497 72 51 79 of vicky@jjcare.be