Zetje start met inzameling kinderkleren

Jenka Watteny

15/01/2024
Actua

Nu de feestdagen voorbij zijn en de batterijen opgeladen zijn, gaat Zetje terug van start. Vanaf woensdag 17 januari kan er kinderkleding binnengebracht worden, tot en met eerste leerjaar en babyspullen. Er wordt nog steeds speelgoed verkocht. 

(Een deel van de werkgroep op de foto: Dries Naert, Gaëlle Beeusaert, Ria Beeusaert-Pattyn, Katia Buyse, Herman Becue, Ann Gunst, Brigitte Depoorter, Erwin Vanslambrouck, Karin Buyse, Aurélie Pauwelyn en haar zonen)


Zetje start het nieuwe jaar met een nieuwe actie. Het inzamelen van kinderkleding tot en met het eerste leerjaar (ongeveer maat 126) en babyspullen zoals maxi-cosi, babybad, box, verzorgingstassen, ... Deze kunnen binnengebracht worden op woensdag van 14 tot 17 uur en zaterdag van 10 tot 12 uur. Ook pampers worden aanvaard. 

Er kan ook nog steeds speelgoed gekocht worden. 

Daarnaast gaat Zetje een samenwerking aan met de fietsbib. Bij de fietsbib kunnen fietsen ontleend worden tot de leeftijd van 12 jaar. Met een waarborg van 20 euro, kan je de fiets die te klein is telkens opnieuw inruilen voor een grotere. 

Intussen kan Zetje ook rekenen op enkele nieuwe vrijwilligers. 

Zetje, Statiestraat 76, Lichtervelde

Open: woensdag van 14 tot 17 uur en zaterdag van 10 tot 12 uur.