Wintermarkt bij Beeusaert Woonwinkel

Jenka Watteny

30/10/2022
winkel

Het wordt stilletjes aan tijd de cadeautjes voor de feestdagen in te slaan. Voor de één is het al makkelijker iets te vinden dan voor de andere. Daar speelt Mathias Beeusaert handig op in door een wintermarkt te organiseren waar meerdere zelfstandigen hun waren op één plaats aanbieden. 

Mathias Beeusaert, van Beeusaert Woonwinkel in de Ketelbuiserstraat organiseert voor de tweede keer een wintermarkt. Mathias begon enkele jaren geleden met het opkopen van oude meubelen om deze in een nieuw jasje te steken en terug te verkopen. “Ondertussen is dit uitgegroeid naar een winkel met nieuwe meubelen, decoratie en verlichting die wekelijks open is op zaterdag,” vertelt Mathias.

Wintermarkt 

"Ik organiseer dit gezamenlijk event waarbij andere zelfstandigen hun producten in een gezellig kader kunnen promoten, verkopen of hun bereik vergroten. Een evenement waarbij iedereen zijn familie, vrienden, kennissen kan uitnodigen. Met de kerstperiode in aantocht is de ‘Wintermarkt’ de ideale benaming om de bezoekers een idee te geven van de sfeer en gezelligheid die we willen uitstralen. De ideale gelegenheid om cadeautips op te doen.”

De wintermarkt gaat door op 11 november van 13 tot 21 uur in Ketelbuiserstraat 35, Lichtervelde.