Winnaars fotozoektocht

Patrick Demarest

15/09/2020
Actua

De zomerse fotozoektocht is met 528 ingediende antwoordformulieren, uitgegroeid tot een reuzesucces. Uit de correcte deelnemingsformulieren benaderde inwoner Lieve Noppe het dichtst de schiftingsvraag en gaat dus met de hoofdprijs – een pakket cadeaubonnen ter waarde van 200 euro – lopen.

Naast de hoofdprijs waren er nog tien nevenprijzen te winnen voor diegenen die het dichts de schiftingsvraag benaderden. Jan Boone, Marleen Desmet en Lieve Vansteelandt, allen uit Lichtervelde en respectievelijk tweede, derde en vierde, winnen elke een mand gevuld met lokale producten ter waarde van 50 euro. De andere prijzen (een pakket Kadobonnen waarde 30 euro), gaan naar: Danny Lievens, Roza Vanneste, Paul Decock en Thierry De Min uit Lichtervelde; Mario Witdoek (Hooglede), Marleen Van Wulpen (Ichtegem) en Jasper Maerten uit Ardooie.

Fietszak

Uit de ingediende formulieren trok een onschuldige hand nog 20 winnaars die elk een fietszak mogen afhalen in het gemeentehuis. Het zijn: Peter Van Isacker, Roos Messelier, Noël Roelens, Luc Vereecke, Sandra Devisschere, Elien Haghedooren, Michel Baert, Briek Allossery, Rudi Wittevrongel,  Marie-Julie Van Bruaene, Febe Haeck, Anthony Pladijs, Achiel Ramon, Martine Desmet, Thérèse Verougstraete en Marleen Staelens, allen uit Lichtervelde.

Van buiten de gemeente wonnen ook een fietszak: Katlijn Sap (Torhout), Jens Lanckriet (Zwevezele), Tine Follebout (Heusden-Destelbergen) en Annie Bruynsteen (Ruddervoorde). Deze winnaars zullen een bon ontvangen per post waarmee ze hun fietszak kunnen ophalen in het gemeentehuis.

De fotozoektocht was een initiatief dat georganiseerd werd met de steun van de provincie West-Vlaanderen in het kader van ‘Ik zomer West-Vlaams’.
(EVH)