Wereldkampioen Wyseure wordt op 5 maart gehuldigd

Patrick Demarest

23/02/2022
sport

Joran Wyseure pakte eerst een bronzen medaille op zijn verjaardag in het Belgisch kampioenschap en kwam twee weken later met goud terug van het WK veldrijden voor beloften in Fayetteville. Dat verdient uiteraard een heus volksfeest en dat komt er op zaterdag 5 maart!



Op zaterdag 5 maart wordt de wereldkampioen om 15 uur gehuldigd in het gemeentehuis. Alle supporters en sympathisanten worden uitgenodigd om vanaf 15.45 uur te verzamelen op de markt voor het gemeentehuis. De sportverenigingen worden opgeroepen om met hun leden in sporttenue en met veel toeters en bellen aanwezig te zijn.
Om 16 uur zal men Joran in levende lijve kunnen aanschouwen en toejuichen. Voor de gelegenheid wordt, naast de wekelijkse markt, een gedeelte van de markt afgesloten en zullen enkele terrassen uitgebreid worden met partytafels. Een DJ zal het geheel opluisteren met sfeermuziek.
Sinds kort is ook een uniek WK-bord in het marktbeeld te zien. Het komt van de hand van ontwerper Filip Cardoen en poƫet Dimitri Carpentier, die het bord voorzag van een passend gedicht. Lichtervelde is terecht fier op kersvers wereldkampioen Joran Wyseure. De bewondering voor zijn geleverde inspanningen, opofferingen en prestaties, is dan ook groot.

bigpic
Foto 1 van 8
bigpic
Foto 2 van 8
bigpic
Foto 3 van 8
bigpic
Foto 4 van 8
bigpic
Foto 5 van 8
bigpic
Foto 6 van 8
bigpic
Foto 7 van 8
bigpic
Foto 8 van 8
Foto 1 van 8
Foto 2 van 8
Foto 3 van 8
Foto 4 van 8
Foto 5 van 8
Foto 6 van 8
Foto 7 van 8
Foto 8 van 8