Weekend van de klant bij SPADT

Jenka Watteny

29/09/2022
winkel

Tijdens het weekend van 1 oktober worden klanten extra verwend in de deelnemende winkels. Ook bij SPADT krijg je dit weekend een geschenk bij een aankoop, zowel in de winkel als bij online shoppen. 

SPADT in de Statiestraat 53 verkoopt kwalitatief, betaalbaar speelgoed. Thessa Huys (37), eigenares van SPADT gaat vooral op zoek naar speelgoed dat de ontwikkeling bij het kind stimuleert. Ze verkoopt merken die je in een gewone speelgoedwinkel moeilijk vindt. Ook leerkrachten en scholen kunnen terecht bij SPADT. 

Tijdens het weekend van de klant ontvangt iedereen kleine geschenken bij een aankoop. Op zaterdag is de winkel open van 9.30 uur tot 12 uur en van 13.30 tot 17.30 uur. Wie online bestelt in de webshop krijgt zowel op zaterdag 1 oktober als op zondag 2 oktober een cadeau. 

SPADT opende vier jaar geleden op 3 november 2018, eerst een jaar aan het station, intussen drie jaar in de ruimere winkel in de Statiestraat. Op 3 november eerstkomend viert Thessa het vierjarig bestaan met een cadeautje voor iedere klant die langskomt die dag. 

Meer info: 

Facebook: SPADT, speelgoed met advies

Instagram: spadt.speelgoed.met.advies

Website: www.spadt.be


Volgende winkels in Lichtervelde nemen ook deel aan weekend van de klant: 

Axelle's Fashion, Statiestraat 63

Crunchy and sweet, Statiestraat 59

Bite-Away, Marktstraat 18

Hello August, Statiestraat 4

Hoeveslagerij Het merelhof, Merelstraat 5

Hoevewinkel aardbeien Van Houcke, Kattestraat 9

Lidl, Statiestraat 100

Spar, Statiestraat 69