Volley Team Lichtervelde op zoek naar medewerkers voor opstart G-volleybal

Jenka Watteny

23/07/2022
sport

Volley Team Lichtervelde (VTL) wil graag opstarten met G-volleybal en is hiervoor op zoek naar trainers en medewerkers. Sporten met een 'G': geïntegreerd, goesting, gelijkwaardig, gewoon, gescoord, grensverleggend en bovenal genieten. 

Wim Schotte, voorzitter VTL en de bestuursleden zijn vooral op zoek naar trainers met voldoende sportieve kennis en bijkomende interesse in G-sport. Daarnaast vrijwillige medewerkers om mee te helpen in de praktische ondersteuning en de administratie. 

Aanbod

Smash2Volley trainingen op een aangepast niveau voor volwassenen met een mentale of psychische en/of sociale beperkingen (M/V/GN). 

Zitvolleybal trainingen op een aangepast niveau voor volwassenen met fysische beperkingen van de onderste ledematen (M/V/GN). 

De deelnemers kunnen niet terecht bij het reguliere volleybal aanbod. 

Waar en wanneer

Zodra VTL voldoende deelnemers en begeleiders heeft, starten de trainingen op maandag van 17 uur tot 18.30 uur in de Sporthal, Zandstraat 13, Lichtervelde. 

Wie interesse heeft of meer informatie wenst, kan terecht bij Wim Schotte, 0473 12 84 69, info@volleyteamlichtervelde.be, wim.schotte@volleyteamlichtervelde.be

Website: https://volleyteamlichtervelde.peepl.be/nl/site/