Stuur uw activiteit door

Patrick Demarest

26/08/2020
vereniging

Lichterveldevandaag geeft alle verenigingen de mogelijkheid om hun activiteiten gratis aan te kondigen, al dan niet met redactionele ondersteuning.

www.lichterveldevandaag.be is een  digitaal nieuwsforum van, over en voor Lichterveldenaars. Op 21 augustus 2020 werd de website annex facebookpagina gelanceerd. Ze bevat geen hard nieuws maar wel heel veel uniek fotomateriaal en artikels netjes verdeeld over rubrieken. 

Elke vereniging, tot welke categorie ze ook behoort, houdt de vinger aan de pols en heeft wel altijd nieuws in huis. Trouwens het bestaan alleen al van een club, groep of organisatie is nieuws op zich.

Lichterveldevandaag geeft alle verenigingen de mogelijkheid om hun activiteiten gratis aan te kondigen, al dan niet met redactionele ondersteuning. Lichterveldevandaag wil alle verenigingen op tijd en stond voorstellen en hun activiteiten verslaan.

Wat moet je doen?

Gewoon je kalender of activiteit die je in de kijker wil plaatsen doorsturen naar info@lichterveldevandaag.be en naar patrickdemarest@scarlet.be

Je mag ook altijd nieuws met foto’s doorsturen.