Startdagen jeugdbeweging

Jenka Watteny

09/09/2022
jeugd

Ben je geïnteresseerd in een jeugdbeweging, en denk je dat het wel iets voor jou zou zijn? Dan hebben we goed nieuws, want de startdagen voor het nieuwe seizoen komen er aan. Wij zetten ze voor dit weekend op een rijtje. 

De jongenscouts verwelkomen nieuwe leden op zaterdag 10 september om 13.30 uur aan het scoutslokaal Karel Van De Poele in de Oude Bruggeweg 16. Wie kapoen, welp, jongverkenner, verkenner of jin wil worden is hier aan het juiste adres. 


De meisjesscouts bestaan 60 jaar en maken er een feestweekend van. Voor meer info https://lichterveldevandaag.be/Nieuws/60-jaar-meisjesscouts-lichtervelde


Meisjes vanaf zes jaar en ouder zijn welkom op zondag 11 september om 13.45 uur in de Leysafortstraat 17 bij de Chirowietjes. Na 17 uur is er kans de leidsters wat beter te leren kennen met een hapje en een drankje. 


Voor een namiddag vol Chiroplezier nodigen de Chirojongens iedereen uit tussen 6 en 17 jaar. Inschrijven kan vanaf 13.30 uur in de Leysafortstraat 26. Na de activiteiten, vanaf 16.30 uur zijn de ouders welkom voor een receptie (tot 17 uur).