Drie jaar geleden deed Covid 19 alles stilvallen. Hoe is het nu in de horeca?
Didier: "Na covid én de energiecrisis is het met de huidige fluctuatie van aankoopprijzen niet evident, maar we streven ernaar om altijd onze kwaliteit te behouden en dit aan te bieden aan de scherpste prijs."
Welke invloed had corona op de werking van Ten Boogaerde?
Didier: "Corona hebben we achter ons gelaten en we kijken naar de toekomst."
Wat zijn de sterkste troeven van Ten Boogaerde?
Didier: "Verse producten, prijs-kwaliteit, persoonlijke service en er is onze centrale ligging in West-Vlaanderen."
Hoe belangrijk zijn de brunchen?
Didier: "Brunchen is in ten Boogaerde een beleving. Klanten kunnen genieten van de meest uitgebreide keuze in gerechten, koud en warm, én kunnen meegenieten van de ambiance met onze huis dj. Overigens worden de klanten verwend van 12 tot 18 uur !
(Jarigen en jubilarissen krijgen tijdens een brunch een speciale attentie)
Gezocht: algemeen manager en flexis zaal en keuken
Wat houdt de functie van algemeen manager in?
Didier: "Zalen klaarzetten, personeel regelen, klanten soigneren..."
Op 9 april is er dus de paasbrunch, op 14 april is er een swingdiner, op 16 april een brunch en dan zijn er nog communiehappenings, kreeftfestijnen en swingdiners. Hieronder vind je, op het dessert na, een sfeerverslag van een brunch.
Klik hier voor de volledige kalender: https://www.tenboogaerde.be/kalender
Salons Ten Boogaerde
Hoogledestraat 97a
Kortemark 8610
0479 68 21 10