Mijn verhuis wint Telenet award

Jenka Watteny

06/05/2022
winkel

'Mijn Verhuis' in Lichtervelde helpt niet met dozen sleuren, of bedden ineenzetten. Maar wil je hulp bij de verhuis van je energie, telecom of watercontracten? Dan ben je bij hen op de juiste plaats. 

Het koppel Wim Vandendriessche (41) en Natascha Samyn (42) zijn de zaakvoerders van het bedrijf. 'Mijn verhuis' heeft zijn locatie in de Essestraat 25A in Lichtervelde. Het team dat uit 15 personeelsleden bestaat, mocht onlangs twee awards van Telenet in ontvangst nemen. Ze behaalden de eerste plaats 'hoogste abonnementswaarde verkocht door e-tailer in 2021' en de tweede plaats 'hoogste abonnementswaarde verkocht op residentiĆ«le producten in 2021'. 

Telecom, energie en watercontracten

Natascha: "We werken vooral samen met immobiliƫnkantoren. Oorspronkelijk was het idee om vooral telecom aan te bieden maar de kantoren wilden liever het totaalpakket. Zij brengen ons klanten aan die verhuizen, wij regelen de contracten en adreswijzigingen voor telecom, energie en water. We vergelijken gratis tarieven en gaan op zoek naar de beste mogelijkheden. De meeste klanten komen via de immobiliƫnkantoren, maar particulieren zijn zeker ook welkom. Vooral nu met de huidige energieprijzen vragen mensen vaker om raad. Ook nadat alles geregeld is blijven we ter beschikking staan."

Vacatures

Door de toenemende aanvragen is 'Mijn Verhuis' op zoek naar nieuwe collega's. Heb je het juiste profiel, neem dan zeker contact op met de zaakvoerder. 

Natascha: "We zijn op zoek naar een communicatief en administratief talent, die graag telefoneert maar ook vlot met computerprogramma's kan werken. Een woordje Frans spreken is meegenomen, maar het is geen absolute vereiste." 

Contactgegevens: 

Mijn Verhuis BV, Essestraat 25A, 8810 Lichtervelde

051 80 00 00, info@mijnverhuis.com