MAKSIM opent Radio 2 Parkies in Torhout

Patrick Demarest

03/07/2023
muziek

Vanaf dinsdag 4 juli 2023 kan je zeven dinsdagavonden in het Stadspark van Torhout terecht voor de 32steeditie van de gratis Radio2 Parkies-concerten. MAKSIM, die we ook kennen als ‘Vincent’ uit de populaire Ketnet-serie #LikeMe,  opent de concertreeks morgenavond, samen met zijn muzikanten.

Op de setlijst staat zijn actuele single ‘Onder Invloed’, maar ook ‘Vechten Voor Je’ en ‘Zonder Mij’, beiden afkomstig van zijn succesvolle debuutalbum MAKSIM, zullen niet ontbreken. Vanaf 19 uur is het publiek welkom in het stadspark. Om 20.15 uur start het voorprogramma. Eén uur later is het dan de beurt aan MAKSIM. “We raden iedereen aan om tijdig te komen, zodat je maximaal kan genieten van de sfeer en gezelligheid die je bij ons terugvindt. Dankzij de inspanningen van velen, pakt ‘het grootste kleinste festival van België’ voor de 32ste keer weer uit met een sterke line-up die we opnieuw gratis aanbieden aan onze trouwe bezoekers”, klinkt het enthousiast bij de organisatie.

Na MAKSIM (4/7) kan je de komende dinsdagavonden in het Stadspark van Torhout nog terecht voor de optredens van Garry Hagger Live (11/7)ABBA4U (18/7), Eurovisiesongfestival-revelatie Gustaph (25/7), Soulbrothers (light) (1/8) en Karen Damen en Top Guns (15/8).