Lidiac diashow: boeiend verhaal van de afgelopen drie werkjaren

Jenka Watteny

22/11/2022
Cultuur

Ook voor Lidiac waren de afgelopen jaren niet vanzelfsprekend. Hun show mocht twee jaar niet doorgaan en het contact met de leden ging via digitale weg. Ze zijn dan ook verheugd dat ze op 26 en 27 november eindelijk weer een show kunnen organiseren. 

(Foto: Lidiac) 

Samen op uitstap

Guy Beeusaert: "Via digitale weg bezorgden we de leden enkele leuke thema's waar de hobby fotografen individueel mee aan de slag konden. Wanneer het even kon én mocht gingen we samen op uitstap om leuke beelden te schieten. Zo gingen we langs in de Stichting Verbeke in Kemseke. Onze digitale show wordt een boeiend verhaal van de afgelopen drie werkjaren: 2020, 2021 en 2022."

Keuzestress

Guy: "Onze leden zijn blij dat ze de beste van hun eigen foto's, mits de nodige keuzestress, kunnen tonen. De beelden werden opgedeeld in vier blokken. 's Avonds waren we aan het werk met licht, natuurliefhebbers komen aan bod, net zoals de verschillende corona thema's en Lichtervelde in beeld."

Alle reeksen werden voorzien van een inleiding en er werd aangepaste muziek onder gezet. Het geheel bestaat uit twee delen met een pauze. 

De show 2022 gaat door in OC De Schouw op zaterdag 26 november om 20 uur en zondagmiddag 27 november om 14 en 18 uur. Kaarten kosten 5 euro en zijn te verkrijgen via info@lidiac.be


www.lidiac.be

FB: fotoclub lidiac lichtervelde