Lichtervelds Ondernemers Treffen in zuivelhoeve De Bossneppe

Jenka Watteny

06/06/2024
Economie winkel

Het gemeentebestuur en het LEF slaan de handen in elkaar en nodigen alle Lichterveldse ondernemers uit op het 14e Lichtervelds Ondernemers Treffen. Dit jaar vindt het LOT plaats in zuivelhoeve De Bossneppe. 

(Foto archief: Katleen Vanrobays en Kurt Dely - De Bossneppe)


Els Kindt, schepen van ondernemen:

"Alle ondernemers worden uitgenodigd voor een groot netwerkevenement, georganiseerd door het gemeentebestuur en het LEF. Het LOT vindt dit jaar plaats in de bekende zuivelhoeve De Bossneppe. De familie Dely stelt haar bedrijf en winkel voor ons open en neemt je mee in de wondere wereld van het melkvee. Aansluitend voorzien we een gastspreker, een vrijblijvende rondleiding en een receptie."

Gastspreker LOT 2024

Gastspreker Tim Vanholle is directeur bij Westtoer. Westtoer wil in de eerste plaats duurzaam toerisme creëren in alle West-Vlaamse regio's. Zo streeft Westtoer naar een duurzaam evenwicht tussen onze wel­vaart, onze waardevolle landschappen en de mensen die wonen en werken (in het toerisme) in West- Vlaanderen. Tim is niet voor niets gastspreker op het LOT, want De Bossneppe is sinds kort een officieel toeristisch infopunt.

Praktisch

Locatie: De Bossneppe - Kortrijkstraat 16, Lichtervelde | 25 juni om 19.30 uur.

Inschrijven: De kostprijs van een ticket bedraagt € 15 per persoon. Schrijf je voor 10 juni in via QR-code of via www.lichtervelde.be/inschrijven-lot-2024. Schrijf € 15/pp over naar BE96 3630 6473 4305 met volgende vermelding: LOT, naam en het aantal personen.

De inschrijving is pas definitief na bevestiging via mail van het LEF.