Infodag VIVES op 29 juni

Patrick Demarest

25/06/2024
Onderwijs

Op 29 juni van 10 tot 16 uur zetten alle VIVES-campussen de deuren open en geven ze je alle info over de opleidingen. De infodagen zijn dan ook hét moment bij uitstek om de hogeschool te leren kennen. Tijdens de infodag geven docenten en studenten uitleg over hun opleiding. Tegelijk kan je de campussen ontdekken, cursussen inkijken en honderduit vragen stellen.

Wat?

Op de infodagen zetten alle VIVES-campussen de deuren open en geven ze je alle info over de opleidingen. De infodagen zijn dan ook hét moment bij uitstek om de hogeschool te leren kennen.

Wanneer?

Zaterdag 29 juni 2024 van 10 tot 16 uur.

Waar?

Alle campussen (Brugge Xaverianenstraat, Brugge Station, Ieper, Kortrijk, Oostende Station, Oostende VLOC, Roeselare en Torhout)

Wat bieden de infodagen?

-             Maak kennis met de opleidingen van de hogeschool

-             Vraag docenten en studenten de oren van het lijf

-             Krijg meer info over studiebegeleiding, je studiekeuze maken, financiering of op kot gaan

-             Kijk cursussen in en laat je inspireren door projecten en realisaties

-             Loop vrij rond op de campussen of sluit aan bij een rondleiding. Je kan binnenkijken in aula's, praktijklokalen, de bib en het studentenrestaurant.


Tijdens de infodag ben je doorlopend welkom op elk van de campussen in West-Vlaanderen. Tip: het is het rustigst aan het begin en naar het einde toe van de infodag.

Heb je interesse in een opleiding via afstandsonderwijs? Check dan vooraf op welke campus je best langskomt. Ook voor VIVES Continue (levenslang leren) kijk je best via de opleidingszoeker waar de opleiding wordt ingericht. Educatief graduaat of verkorte educatieve bachelor? Voor deze opleidingen om leerkracht te worden voorzien ze tijdens de infodag een specifieke infosessie. Afspraak om 10.30 uur in Kortrijk of Brugge.