Geert Vens neemt afscheid van G-ride

Jenka Watteny

27/05/2023
sport

Geert Vens startte in 2017 met G-ride, een officieel spinning center. Op 30 juni geeft hij zijn laatste les, vanaf 1 juli is het Joke Lamote die vooraan de instructies geeft.


Geert Vens: Ik had dit nooit kunnen doen zonder de steun en toeverlaat van mijn echtgenote Hilde Kindt, zij heeft een belangrijke rol gespeeld in dit succesverhaal. Spinning heeft mijn leven grondig veranderd. Het heeft mij veel intense vriendschappen opgeleverd. Ik zal vooral de mensen missen. Het zal raar doen voor mij in het begin. Het is een mooi hoofdstuk dat ik afsluit.

Joke Lamote: Ik volg al van in het begin spinningslessen bij Geert. Hij zei mij vijf jaar geleden dat ik iets heb waarvan ik waarschijnlijk niet weet dat ik het heb. Namelijk dat ik een goeie lesgeefster zou zijn. Een tijdje geleden heeft hij mij effectief gevraagd om G-Ride over te nemen. Enerzijds heb ik getwijfeld, omdat G-Ride een succes is, en ik het even goed wil doen. Anderzijds is het iets wat ik supergraag wil doen. Maar het moet uiteraard te combineren zijn met mijn hoofdberoep. Ik ben heel gemotiveerd, leergierig en enthousiast om te beginnen. G-Ride is kleinschalig, wat belangrijk is om alles onder controle te houden. Goeie kwaliteit en service verlenen.