Ferme Fuif

Jenka Watteny

31/05/2023
vereniging

Op zaterdag 3 juni is er de Ferme(e) fuif in zaal De Zwaan in Lichtervelde. DJ Jo Van Langeveld neemt de aanwezigen mee naar de tijd van overvolle dancings, met muziek uit de jaren ’70, ’80, ’90, millies. 

(Foto Ferm) 

Kaarten in voorverkoop te verkrijgen bij de bestuursleden van Ferm Lichtervelde. 5 euro in voorverkoop, 7 euro aan de deur.

Zomerhof

Zondag 2 juli organiseert Ferm Zomerhof, in Hoeve Kris Carbonez in de Ketelbuiserstraat 184. Zomerhof start rond 10.30 uur met een aperitiefconcert. Tussen 12 en 13 uur: ovenkoek met beenham en verse groentjes. Vanaf 13.30 uur: verschillende bars: cocktail en mocktail, tapas, gewone dranken, pannenkoeken, ijs. Muziek, sfeer en gezelligheid. Er is kinderanimatie met o.a. de FarmCar (mobiel speelparadijs voor binnen en buiten), kindergrime, stoepkrijt, … De flyer wordt in de hele gemeente rondgebracht. Iedereen welkom. Op de achterkant van de flyer staat een kleurplaat. Elk kind dat de tekening inkleurt en binnenbrengt wordt gratis geschminkt.

Avondfietstochtjes

Om de leden van Ferm in beweging te houden wordt er negen keer een ‘Gezellige avondfietstocht’ georganiseerd, van mei tot augustus voor een tocht van 20 à 25 kilometer. De leden die meefietsten krijgen een stempel op de fietsbeurtenkaart. Hoe meer stempels, hoe meer kans op een beloning. Afspraak om 19.20 uur aan de kerk, vertrek om 19.30 uur.