Ferme Fuif en zomerbar

Jenka Watteny

24/05/2024
vereniging

Ferm Lichtervelde organiseert op 1 juni hun 'Ferm(e) Fuif' in De Zwaan en op 6 en 7 juli de zomerbar in Zomerhof Hoeve Kris Carbonez. 


(Foto archief) 

Op zaterdag 1 juni organiseren is er opnieuw de Ferm(e) Fuif, met muziek uit de jaren ‘70, ‘80, ‘90 en nillies met DJ Jo Van Langeveld. Kaarten voor de Ferm(e) Fuif kosten 5 euro in voorverkoop, 7 euro aan de deur, te verkrijgen bij de bestuursleden van Ferm Lichtervelde.

Zomerhof 

Zaterdag 6 juli opent de zomerbar om 18 uur, om 19.30 uur is er een optreden van 'De Decidellen'. Er zijn croque uit het vuistje te verkrijgen. Zondag 7 juli opent de zomerbar om 10 uur. Tussen 12 en 14 uur wordt er ovenkoek met beenham en verse groenten geserveerd. Wie over de middag ovenkoek wil eten, geeft dit door via het telefoonnummer 0472 44 15 72 (Hilde Vanacker) tegen 1 juli. Er worden flyers rondgedeeld in Lichtervelde, op de achterkant staat een kleurplaat. Elk kind dat de tekening ingekleurd binnenbrengt op zondag 7 juli krijgt een leuke attentie.  Er is kinderanimatie voorzien van De FarmCar, een mobiel speelparadijs voor binnen en buiten. Er is zowel binnen als buiten plaats, het weer kan dan ook geen spelbreker zijn.