Feestweekend KLJ met barbecue en Groots Tentenbal

Jenka Watteny

16/05/2023
vereniging jeugd

In het weekend van 19 mei organiseert de KLJ hun feestweekend. Vrijdag 19 mei starten ze met een barbecue, op zaterdag 20 mei gaat hun fuif door, Groots Tentenbal.

(Foto archief)

De barbecue gaat door op 19 mei en start vanaf 20 uur. Volwassenen betalen 20 euro, kinderen 10 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle bestuursleden. Deze kunnen worden klaargelegd aan de ingang. Nadien is er nog de mogelijkheid om de beentjes te strekken. Ook de dag nadien kan iedereen die nog niet uit gedanst is, zijn enthousiasme kwijt op het Groots Tentenbal. Dit alles gaat door in de verwarmde tent in de Ketelbuiserstraat 184 te Lichtervelde. Er komen drie DJ's waaronder DJ Bonny en DJ Athomic. 

Moederdagontbijt 

KLJ bracht zondag 14 mei 188 ontbijtmanden rond naar aanleiding van moedertjesdag. 

Zomerleden

Vanaf 15 maart mogen zomerleden zich inschrijven in de KLJ. Dat zijn jongeren vanaf het jaar 2008. Wie nog zin heeft om de KLJ te vervoegen is altijd welkom.

Landjuweel en tentenkamp

Van 25 tot 27 augustus organiseert KLJ Lichtervelde het Landjuweel. “Alle KLJ’ers van heel Vlaanderen zakken af naar ons mooie Lichtervelde,” zegt een trotse Astrid, “de vrijdagavond verwelkomen we rond de 300 KLJ’ers die het hele weekend blijven kamperen.”