Els en Steven Kindt op West-Vlaamse lijst cd&v

Jenka Watteny

06/03/2024
Politiek

Cd&v West-Vlaanderen maakte de volledige lijst voor de Vlaamse en Federale verkiezingen van 9 juni bekend. Vanuit Lichtervelde versterken Els en Steven Kindt de West-Vlaamse ploeg van cd&v. Els Kindt staat op de 15de plaats op de federale lijst, Steven Kindt op de 15de plaats van de Vlaamse lijst. 

(Foto: cd&v)

“Het is een hele eer om mee het verhaal van cd&v West-Vlaanderen te mogen uitdragen”, zegt Els Kindt, “we kijken ernaar uit om samen met dit ijzersterk team vol te strijden voor meer respect voor onze mooie provincie.”

“Onze partij is op 9 juni de enige juiste keuze”, vervolgt Steven. “Cd&v kiest resoluut voor een warme samenleving met deftige politici die werk maken van de meest fundamentele dingen in het leven: een deftig inkomen waarbij je ook nog tijd kan hebben voor familie, een deftig veiligheidsbeleid, en deftige zorg in de buurt. Enkel een sterk centrum kan daar voor zorgen.”

Ook federaal lijsttrekker Nathalie Muylle is blij met het opgenomen engagement. “Ik ben zeer tevreden dat Els Kindt vanuit Lichtervelde mee aan de kar wil trekken van het verhaal van cd&v in West-Vlaanderen. Bij cd&v kiezen we resoluut voor mensen die met beide voeten in de samenleving staan, net daarom is Els een enorme waardevolle aanvulling voor onze West-Vlaamse ploeg.”

Hilde Crevits: “Steven Kindt is gedreven en enthousiast om samen met de andere kandidaten aan de kar te trekken voor West-Vlaanderen, om dicht bij de mensen te staan en het verschil te maken. Het engagement van Steven uit Lichtervelde is een enorme meerwaarde voor onze lijst voor het Vlaams Parlement.”

Provinciaal voorzitter van cd&v West-Vlaanderen Kris Declercq is overtuigd van de kwaliteit van de lijst. “Zowel voor de Kamer als het Vlaams Parlement kunnen we rekenen op een mooie mix van ervaren krachten en jong geweld. In West-Vlaanderen brengt cd&v de meest kwalitatieve lijst op de been. En daar maken Els en Steven terecht deel van uit.”