Davidsfonds presenteert 'Vers geperst'

Patrick Demarest

10/09/2020
Actua vereniging

Davidsfonds Lichtervelde stelt op zondag 4 oktober onder de noemer “Vers Geperst” hun nieuw boekenaanbod voor.


(Archieffoto)


De presentatie van "Vers Geperst " vindt plaats op zondag 4 oktober van 9 tot 12 uur in de Margarethazaal van de Middenschool.

“We waren vol goede wil aan het nieuwe werkjaar begonnen, maar het coronamonster sloeg hard toe en zorgde er voor dat u, in tegenstelling met de voorbije jaren, bij ons niet kon komen genieten van een attractief cultuurprogramma”, steekt Geert Demarest, woordvoerder van de Lichterveldse Davidsfondsafdeling van wal. “Zelfs onze vijfdaagse reis naar Berlijn hebben we moeten uitstellen tot 2021, in de hoop dat we tegen dan weer onbekommerd van kunst en cultuur zullen kunnen genieten.”

Uitkijken najaar

“We willen nu vooral vooruit kijken en proberen om in het najaar nog enkele mooie voorstellingen en activiteiten te programmeren”, vervolgt Geert. “We steken van wal met ‘Vers Geperst’, waarbij we het nieuwe boekenaanbod van het Davidsfonds aan de boekenwurmen willen voorstellen en ze de kans geven om hun lidmaatschap te vernieuwen, door de aankoop van boeken ter waarde van minimum 40 euro.”


“Deze ‘Vers Geperst’ zal er door de coronamaatregelen wat soberder uitzien, maar we stellen alles in het werk om iedereen terug op een aangename manier te laten kennismaken met het aantrekkelijke boekenaanbod”, geeft Geert nog mee. “Zoals andere jaren maakt u terug kans op een waardevolle cadeaubon en bij hernieuwen van het lidmaatschap krijgt u er van ons nog een gratis boek bovenop!”

Turnzaal

“We verwelkomen u graag in de M-zaal van LiMi met ingang in de Marktstraat. We zwaaien de deuren open om 9 uur. Omdat we rekening moeten houden met de coronamaatregelen, zal ook een deel van het boekenaanbod in de turnzaal van de school worden tentoongesteld! Als u zorgt voor een mondmasker, zorgen wij voor handgels, wegwerphandschoenen, éénrichtingsverkeer in de zalen, de nodige bewegwijzering enz.”, besluit Geert Demarest.

Vernieuwen lidmaatschap

Vernieuwen van uw lidmaatschap kan door betaling ter plaatse via Payconiq, elektronische overschrijving of cash (dat laatste proberen ze wel te beperken). Betaling via bankoverschrijving na afloop is uiteraard ook steeds mogelijk.
(EVH)