Creatieve workshops bij Creaversa

Jenka Watteny

31/01/2022
Actua

Vier jaar al broedde het idee bij Sarina Vereecke om creatief aan de slag te gaan. Zelfs de naam 'Creaversa' stond al zo lang vast. Binnenkort start haar eerste workshop. 

Sarina Vereecke (31) woont in Torhout maar organiseert creatieve workshops voor volwassenen en kinderen in Lichtervelde, Torhout, Ichtegem, Zedelgem en Kortemark. In de paas- en zomervakantie organiseert ze in de kinderboerderij Den Ast in Lichtervelde KinderCreaversaKamp. Tweedaagse knutselkampen voor kinderen van zeven tot twaalf jaar. "Een supertof kamp," zegt Sarina, "ik hou ervan om een lach op kinderen hun gezicht te zien!" 

De naam Creaversa is een idee van haar broer: "we waren wat aan het brainstormen naar een gepaste naam en toen kwam hij met deze. 'Crea' spreekt voor zichzelf, 'ver' en 'sa' komen van mijn naam," verduidelijkt Sarina. 'Van jongs af aan ben ik al creatief bezig. Ik heb al veel verschillende creatieve takken getest en gedaan, sommige doe ik minder graag zoals met draad. Ik zoek meer de ruwere materialen op. De laatste jaren maak ik mozaïek. Ook stippen op keramiek, je kunt heel mooie creaties maken met schitterende kleuren. Zo pimp je je servies op je tafel."

Op 18 april 2022 organiseert Sarina haar allereerste workshop in bar Agnes in Cultuurhuis De Keizer. 

Vanaf mei 2022 start Sarina met kindergrime, je kan haar boeken voor allerhande evenementen en feestjes. 

Meer info over de workshops en data vind je via facebook op Creaversa Workshops of creaversa@hotmail.com