Charlotte Verstraete nieuwe hoofdleidster bij de Chirowietjes

Jenka Watteny

25/09/2022
jeugd

Bij de chirowietjes zijn er dit jaar wat verschuivingen onder de leidsters. Naast Shelsey Debeuf is nu ook Charlotte Verstraete nieuwe hoofdleidster. Charlotte omschrijft zichzelf als een enthousiaste en behulpzame leidster. 

(Foto: Charlotte Verstraete)

Charlotte Verstraete is 21 jaar en woont met haar ouders Koen Verstraete en Inge Willaert in de Pastoor Denyslaan in Lichtervelde. Ze behaalde dit jaar haar diploma leerkracht secundair onderwijs en start binnenkort met een vervolgopleiding educatieve studies.

Charlotte: “Bij de Chiro startte ik in mijn tweede jaar Ribbel, ik was toen zeven. Mijn Chiro carrière begon doordat mijn schoolvriendinnen er elke maandag super enthousiast over waren. Je leert er jezelf zijn, verdraagzaam te zijn en je plan te trekken. Naast de vele mooie herinneringen die je maakt." 

Charlotte is niet van plan de zaken anders aan te pakken nu ze hoofdleidster is. “Ik ben super blij met hoe alles loopt, we groeien elk jaar en we hebben een sterke leidingsploeg klaar staan om er opnieuw een fantastisch jaar van te maken.”